Поселенська структура – агломерація ранньосередньовічного Львова: зауваження до системного вивчення - Терський, C.В. (Княжа доба: історія і культура, 2017)
У статті привернуто увагу до відсутності системного вивчення археології середньовічного Львова. Подано нові матеріали про давні археологічні напластування на плато Цитаделі. The article attracted attention to the lack of a systematic study of the archeology of the medieval city of Lviv. New materials on ancient archaeological plating on the Citadel Plateau were submitted.