Що з науки Гомера не засвоюється навіть через три тисячі років… - Александрович, В.С. (Княжа доба: історія і культура, 2017)
Рецензія на книгу: Гелитович М. Українські ікони XIII – початку XVI століть
зі збірки Національного музею у Львові імені Андрея
Шептицького: альбом-каталог. – Київ, 2014. – 348 с., іл.