“Старі” проблеми інтерпретації – нові відкриття: Холмський собор короля Данила Романовича - Александрович, В. (Княжа доба: історія і культура, 2018)
Рецензія на книгу: Od cerkwi katedralnej króla Daniela Romanowicza do bazyliki pw. Narodzenia NMP w Chełmie. Wyniki badań interdyscyplinarnyсh sezonu 2013–2014. Muzeum Ziemi Chełmskiej im. Wiktora Ambroziewicza w Chełmie. Chełm, 2016. 324 s., il.