Живий образ князя Федора Корятовича - Войтович, Л. (Княжа доба: історія і культура, 2018)
Рецензія на книгу: Федака С. “Ми, Фєдір Корѧтович, з ласки Божої,
князь із Мункача…”. Історичний нарис. Ужгород:
Всеукраїнське державне видавництво “Карпати”,
2017. 136 с.