Важливе дослідження з історії України XII-XIV ст. - Войтович, Л. (Княжа доба: історія і культура, 2007)
Рецензія на книгу: Бодрухин В.М. Українська державність удільної доби (XII-XIV ст.). Луганськ: Східноукраїнський національний університет ім. В.Даля, 2002, 304 с.