Міжвоєнна та повоєнна історія радянської України на сторінках "Українського історичного журналу" (1957–2017 рр.) - Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 2017)
Аналізуються найбільш важливі статті з міжвоєнної та повоєнної історії радянської України, опубліковані «Українським історичним журналом» за 60 років його існування. In this article author analyzed the most important articles about interwar and postwar history of Soviet Ukraine, which was published by the “Ukrainian Historical Journal” during 60 years of existence.