Буглай Н. "Епоха Кваснєвського" в зовнішній політиці Республіки Польща (1995–2005 рр.) - Мартинов, А.; Харлан, Г. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Буглай Н.
«Епоха Кваснєвського» в зовнішній політиці
Республіки Польща (1995–2005 рр.). –
Миколаїв: Іліон, 2017. – 432 с.