Міжнародна наукова конференція "Українська революція 1917–1921 років: історичний досвід та державницька традиція" - Литвин, М.; Кузь, Т.; Хахула, Л. (Український історичний журнал, 2018)
20 жовтня 2017 р. у приміщенні Музею визвольної боротьби України (Львів) відбулася міжнародна наукова конференція, організаторами якої стали Інститут українознавства ім. І.Крип’якевича НАН України, Львівський національний університет
ім. І.Франка, Наукове товариство імені Шевченка, Львівський історичний музей.