Наукові читання в Ужгородському національному університеті, присвячені 90-річчю з дня народження професора Івана Михайловича Гранчака (1927–2000 рр.) - Віднянський, С.; Олашин, М. (Український історичний журнал, 2018)
19 жовтня 2017 р. на факультеті історії та міжнародних відносин Ужгородського
національного університету відбулися наукові читання, приурочені 90-річчю з
дня народження доктора історичних наук, професора, академіка Міжнародної
слов’янської академії наук, заслуженого працівника народної освіти України Івана
Михайловича Гранчака (1927–2000 рр.). Він присвятив роботі в рідному виші майже
45 років.