Міжнародна наукова конференція "Сучасна українська дипломатична служба: шлях тривалістю 100 років" - Клиніна, Т. (Український історичний журнал, 2018)
Міжнародна наукова конференція «Сучасна українська дипломатична служба:
шлях, тривалістю 100 років» відбулася в Києві 28–30 листопада 2017 р. Ця масштабна як за кількістю та географією учасників, так і за якістю наукового доробку подія
відкрила низку врочистостей із нагоди відзначення 100-ї річниці української дипломатичної служби.