Миколенко Д. Страсті за Стамболовим: болгарське державотворення у 1895–1920 роках - Самойленко, Н. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Миколенко Д.
Страсті за Стамболовим: болгарське
державотворення у 1895–1920 роках. – Х.: Харківський національний університет
ім. В.Н.Каразіна, 2017. – 804 с.