Кушнеж Р. Чистки й терор на Україні (1934–1938) - Шаповал, Ю. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Kuśnierz R.
Czystki i terror na Ukrainie (1934–1938). –
Toruń: Wydawnictwo Adam Marszałek,
2016. – 373 s. (Кушнеж Р.
Чистки й терор на Україні (1934–1938). – Торунь: Вид-во
Адама Маршалека, 2016. – 373 с.)