Янсен Я., Остергаммель Ю. Деколонізація: коротка історія - Брайлян, Є. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Jansen J., Osterhammel J.
Decolonization: A Short History. – Princeton:
Princeton University Press, 2017. – 254 p. (Янсен Я., Остергаммель Ю.
Деколонізація: коротка історія. – Принстон: Вид-во
Принстонського університету, 2017. – 254 с.)