Калакура Я., Рафальський О., Юрій М. Ментальний вимір української цивілізації - Наулко, В. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Калакура Я., Рафальський О., Юрій М.
Ментальний вимір української цивілізації. –
К.: Генеза, 2017. – 560 с.