Горєлов М., Моця О., Рафальський О. Цивілізаційний крах Переяславського проекту (Україна і Московія: історія співіснування і ворожнечі) - Шпак, В. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Горєлов М., Моця О., Рафальський О.
Цивілізаційний крах Переяславського проекту
(Україна і Московія: історія співіснування і
ворожнечі). – К.: ІПіЕНД ім. І.Ф.Кураса
НАН України, 2017. – 256 с.