Заярнюк А. Окреслюючи українське селянство в Габсбурзькій Галичині, 1846–1914 - Могильний, С. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Zayarnyuk A.
Framing the Ukrainian Peasantry in Habsburg
Galicia, 1846–1914. – Edmonton, Alberta:
Canadian Institute of Ukrainian Studies, 2013. –
XXXII + 448 p. (Заярнюк А. Окреслюючи українське селянство в Габсбурзькій Галичині,
1846–1914. – Едмонтон, Альберта: Канадський інститут українських студій, 2013. – XXXII + 448 с.)