Галіцька Б. Польський Дикий Захід: Примусові міґрації й культурне освоєння Надодрщини 1945–1948 - Коваль-Фучило, І. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Halicka B.
Polski Dziki Zachód: Przymusowe migracje і
kulturowe oswajanie Nadodrza 1945–1948 / Tłum.
A.Łuczak. – Kraków: Universitas, 2015. – 434 s. (Галіцька Б.
Польський Дикий Захід: Примусові міґрації й культурне освоєння
Надодрщини 1945–1948 / Пер. А.Лучак. – Краків: Universitas,
2015. – 434 с.)