Гирич І. Київ ХІХ–ХХІ ст.: Путівник; Гирич І. Київ: люди і будинки; Гирич І. Історичний путівник по Києву: український Київ XIX – поч. XX ст.: Культурологічний есей; Гирич І. Український Київ кінця ХІХ – початку ХХ століття: Культурологічний есей - Вакулишин, С.; Кавунник, В (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книги: Гирич І.
Київ ХІХ–ХХІ ст.: Путівник. – К.: Національне газетно-журнальне видавництво,
2013. – 255 с.; Гирич І. Київ: люди і будинки. –
К.: Либідь, 2016. – 432 с.; Гирич І. Історичний путівник по Києву: український Київ XIX – поч. XX ст.:
Культурологічний есей. – К.: Українські пропілеї, 2016. – 709 с.;
Гирич І. Український Київ кінця ХІХ – початку ХХ століття: Культурологічний есей. –
2-ге вид., виправл. і доп. – К.: Пенмен, 2017. – 798 с.