Майбутнє минулого: нові підходи до української історії - Боровик, М. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: The Future of the Past:
New Perspectives on Ukrainian History /
Ed. by S.Plokhy. – Cambridge, Massachusetts:
Harvard University Press, 2016. – 506 р. (Майбутнє минулого: нові підходи до української історії /
Ред. С.Плохій. – Кембридж, Массачусетс:
Вид-во Гарвардського університету, 2016. – 506 с.)