Terra Ucrainica: Історичний атлас України і сусідніх земель: Від кімерійців до сьогодення - Ісаєв, Д. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Terra Ucrainica:
Історичний атлас України і сусідніх земель:
Від кімерійців до сьогодення / Д.Вортман,
Я.Гордієнко, М.Майоров. – Х.: Клуб
сімейного дозвілля, 2018. – 224 с.