Ціпко С. Голодуюча Україна: Канадська реакція на Голодомор - Кульчицький, С. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Cipko S.
Starving Ukraine: The Holodomor and Canada’s
Response. – Regina: University of Regina Pres,
2018. – XXIII, 352 p. (Ціпко С.
Голодуюча Україна: Канадська реакція на Голодомор. –
Реджайна: Вид-во Реджайнського університету, 2018. –
ХХІІІ, 352 с.)