Маврін О. Неочікувані здобутки втраченого часу: теорія і методика археографії в УРСР (40-ві – 80-ті роки ХХ ст.) - Киридон, А. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Маврін О.
Неочікувані здобутки втраченого часу:
теорія і методика археографії в УРСР (40-ві –
80-ті роки ХХ ст.). – K.: Археографічна комісія,
Інститут української археографії та
джерелознавства ім. М.С.Грушевського
НАН України, 2018. – 352 с.