Обличчям до Європи: Наддніпрянська Україна в європейських науково-освітніх відносинах (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.): Збірник документів і матеріалів - Черевко, О. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Обличчям до Європи: Наддніпрянська Україна в європейських науково-освітніх відносинах (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.): Збірник документів і матеріалів / Упор. О.Іваненко, відп. ред. С.Віднянський. – К.: Інститут історії України НАН України, 2018. – 430 с.