Сергій Єфремов: Публіцистика в "Книгарі" доби війни та революції (1917–1920) - Гирич, І. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Сергій Єфремов: Публіцистика
в «Книгарі» доби війни та революції
(1917–1920) / Упор., вступ. ст.,
прим. С.Г.Іваницька, Т.П.Демченко. –
Херсон: Гельветика,
2018. – 304 с.