Реєнт О., Сердюк О. Торговельний баланс України на початку ХХ ст. - Климов, А. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Реєнт О., Сердюк О.
Торговельний баланс України на початку
ХХ ст. / Відп. ред. В.А.Смолій. – К.:
Інститут історії України НАН України, 2018. – 237 с.