Мальшина К. Тернистий шлях словенського державотворення (1918–1941) - Станчев, М. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Мальшина К. Тернистий шлях словенського державотворення (1918–1941). –
К.: ІУАД НАНУ, 2018. – 552 с.