Калакура Я. Методологія історіографічного дослідження - Масненко, В. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Калакура Я. Методологія історіографічного дослідження: Наук.-метод. посіб. –
К.: ВПЦ «Київський університет», 2018. – 319 с. (перший тираж – 2016 р.).