До 80-річчя доктора філософських наук, професора В.Онопрієнка - Барановська, Н.; Січкаренко, Г. (Український історичний журнал, 2019)
У квітні 2019 р. свій ювілей відзначив наукознавець, історик науки, доктор філософських наук, професор за фахом «філософія науки» Валентин Іванович Онопрієнко