Ясь О. Багатоликий Микола Костомаров - Гирич, І. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Ясь О.
Багатоликий Микола Костомаров /
Заг. ред. і вступ. слово акад. В.Смолія. –
К.: Либідь, 2018. – 304 с.