Даниленко В. Україна в 1985–1991 рр.: остання глава радянської історії - Баран, В.; Кучерепа, М. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Даниленко В.
Україна в 1985–1991 рр.: остання глава
радянської історії. – К.: Інститут історії
України НАН України, 2018. – 278 с.