Заяць А. Міське суспільство Волині XVI – першої половини XVII ст. - Фелонюк, А. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Заяць А.
Міське суспільство Волині XVI – першої половини XVII ст. –
Л.: ЛНУ ім. І.Франка, 2019. – 582 с. + вкл.