Лиман І., Константінова В. Німецькі консули в Північному Приазов’ї (ХІХ – початок ХХ ст.) - Андрєєв, В.; Андрєєва, С. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Лиман І., Константінова В.
Німецькі консули в Північному Приазов’ї
(ХІХ – почато к ХХ ст.). – Дніпро:
Ліра, 2018. – 500 с.