Дещо про епістолярну ґречність Лесі Українки - Журавльова, Н. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2008)
На матеріалі листів Лесі Українки розглядаються етикетні епітети, етикетні лексеми та різновиди етикетних фразеологізмів, які вживалися як інтенсифікатори ввічливості. Etiquette epithets, etiquette lexemes and different sorts of etiquette phraseologisms, used as courtesy intensificators in the epistolary of Lesya Ukrainka, are analysed in the article.