Головко О. Князь Мстислав Мстиславич "Удатний" і його доба - Щодра, О. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Головко О.
Князь Мстислав Мстиславич «Удатний»
і його доба. – Кам’янець-Подільський:
Аксіома, 2017. – 272 с.