Колянчук О. Українські політичні еміґранти в науковому, культурному, суспільному й господарському житті II Речіпосполитої; Колянчук О. За нашу і вашу свободу: Учасники українських визвольних змагань 1917–1921 років: Місця пам’яті в Польщі: Довідник - Литвин, М.; Рубльов, О. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книги: Kolańczuk A.
Ukraińscy еmigranci polityczni
w życiu naukowym, kulturalnym,
społecznym i gos podarczym w II RP . –
Przemyśl: Południowo-Wschodni Instytut Naukowy w
Przemyślu, 2017. – 391 s.; Колянчук О.
Українські політичні еміґранти в науковому, культурному, громадському та
економічному житті II Речіпосполитої. –
Перемишль: Південно-Східний науковий
інститут у Перемишлі, 2017. – 391 с.; Колянчук О.
За нашу і вашу свободу: Учасники українських визвольних змагань
1917–1921 років: Місця пам’яті в Польщі: Довідник / За ред. С.Золотаря. –
Дрогобич: Коло, 2018. – 288 с.