Україна – Китай – 25 років співробітництва: результати та перспективи: "Один пояс, один шлях" - Алексієвець, Л.; Алексієвець, М. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Україна – Китай – 25 років співробітництва:
результати та перспективи: «Один пояс,
один шлях» / Кер. авт. кол. і наук. ред.
О.М.Олійник. – К.: Інститут всесвітньої
історії НАН України, 2018. – 392 с.