Каганов Ю. Конструювання "радянської людини" (1953–1991): українська версія - Кульчицький, С. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книгу: Каганов Ю.
Конструювання «радянської людини»
(1953–1991): українська версія. –
Запоріжжя, 2019. – 432 с.