Стратегічні комунікації в науково-інформаційному процесі сучасності - Горовий, В.М. (Вісник НАН України, 2021)
Розглянуто роль стратегічних інформаційних комунікацій у розвитку
академічної науки та особливості їх застосування в рамках Стратегії
розвитку сфери інноваційної діяльності на період до 2030 року з метою
формування національної інноваційної екосистеми. Показано, що актуальність таких інструментів керування процесом використання здобутків
вітчизняної науки в суспільній практиці постійно зростає. The article considers the peculiarities of the use of strategic information communications in the development of domestic
science, in the formation of the national innovation ecosystem and the sphere of innovation for the period up to 2030, the
growing importance of these tools for managing the use of domestic science in social practice.