Із зали засідань Президії НАН України (3 лютого 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 3 лютого 2021 року розглядалися такі питання: проблеми функціонування та
розвитку нової моделі ринку
електричної енергії в Україні
(доповідач — доктор технічних
наук І.В. Блінов); атлас «Населення України та
його природна і культурна
спадщина» (доповідач —
академік НАН України
Л.Г. Руденко); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.