Із зали засідань Президії НАН України (17 лютого 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 17 лютого 2021 року розглядалися такі питання: участь у термоядерних
дослідженнях Євратом: результати, досягнуті за
програмою «Горизонт-2020», та перспективи в наступній
програмі ЄС на 2021–2027 рр. (доповідач — член-кореспондент
НАН України І.Є. Гаркуша); про результати виконання
Цільової програми наукових
досліджень НАН України «Аерокосмічні спостереження
довкілля в інтересах сталого
розвитку та безпеки як національний сегмент проєкту
«Горизонт-2020» ERA-Planet»
на 2018–2020 рр. (доповідач —
член-кореспондент НАН України
О.П. Федоров); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.