80-річчя академіка НАН України А. А. Мартинюка (Вісник НАН України, 2021)
6 березня виповнюється 80 років видатному вченому-механіку,
доктору фізико-математичних наук, професору, завідувачу відділу стійкості процесів Інституту механіки ім. С.П. Тимошенка
НАН України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки академіку НАН України Анатолію Андрійовичу
Мартинюку.