90-річчя члена-кореспондента НАН України Л. А. Пирога (Вісник НАН України, 2021)
1 березня виповнюється 90 років доктору медичних наук, професору, академіку НАМН України, члену-кореспонденту НАН
України, професору кафедри нефрології і нирковозамісної терапії Національного університету охорони здоров’я України
ім. П.Л. Шупика Любомиру Антоновичу Пирогу.