Faszination Stadt: Die Urbanisierung Europas im Mittelalter und das Magdeburger Recht: Katalog - Білоус, Н. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Faszination Stadt:
Die Urbanisierung Europas im
Mittelalter und das Magdeburger
Recht: Katalog / Herausgegeben
von G.Köster, Ch.Link. – Dresden:
Sandstein Verlag, 2019. – 808 S. (Чари міста:
Урбанізація Європи у середньовіччі й маґдебурзьке
право: Каталог / За ред. Ґ.Кестер, К.Лінк. –
Дрезден: Зандштайн, 2019. – 808 с.)