Маслійчук В. Здобутки та ілюзії: Освітні ініціативи на Лівобережній та Слобідській Україні другої половини XVIII – початку ХІХ ст. - Кононенко, В. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Маслійчук В.
Здобутки та ілюзії: Освітні ініціативи
на Лівобережній та Слобідській Україні
другої половини XVIII – початку ХІХ ст. –
Х., 2018. – 539 с.