Машкевич С. Киев 1917–1920: Прощание с империей - Солдатенко, В. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Машкевич С.
Киев 1917–1920: Прощание
с империей. – Х.: Фолио, 2019. – 461 с. (Машкевич С.
Київ 1917–1920: Прощання з імперією. –
Х.: Фоліо, 2019. – 461 с.)