Чорнобильське досьє КҐБ: Суспільні настрої: ЧАЕС у поставарійний період: Збірник документів про катастрофу на Чорнобильській АЕС - Барановська, Н.; Шаповал, Ю. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Чорнобильське досьє КҐБ:
Суспільні настрої: ЧАЕС у поставарійний
період: Збірник документів про катастрофу на
Чорнобильській АЕС. – К., 2019. – 1198 с.