Гетьманщина у XVIII ст.: Історична мапа - Сокирко, О. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Гетьманщина у XVIII ст.:
Історична мапа (мірило 1:400 000,
розмір 162 х 115 см) / Упор. Ю.І.Лоза. –
К.: Мапа, 2018.