Wolowyna O. Atlas of Ukrainians in the United States: Demographic and Socio-economic Characteristics - Кульчицький, С. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Wolowyna O.
Atlas of Ukrainians in the United
States: Demographic and Socio-economic
Characteristics. – New York, 2019. –
264 p. (Воловина О. Атлас українців США: Демографічні й соціоекономічні
характеристики. – Нью-Йорк, 2019. – 264 с.)