Філас В. Візуальне освоєння Північного Причорномор’я останньої чверті XVIII – середини ХІХ ст.: джерелознавчий аналіз - Капраль, М. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Філас В.
Візуальне освоєння Північного
Причорномор’я останньої чверті XVIII –
середини ХІХ ст.: джерелознавчий аналіз. –
Запоріжжя: Вид-во Хортицької національної
академії, 2018. – 460 с.