Куліков В. Підприємства й суспільство в заводських і шахтарських поселеннях Донбасу та Придніпров’я в 1870–1917 рр. - Бєліков, Ю. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Куліков В.
Підприємства й суспільство в заводських
і шахтарських поселеннях Донбасу та
Придніпров’я в 1870–1917 рр. – Х.: Вид-во
ХНУ ім. В.Н.Каразіна, 2019. – 388 с.